+31 (0) 6 51 51 11 11 info@slaopenenstoet.nl

Pieterpad arrangement

Onze Bed & Breakfast bevindt zich aan de rand van het prachtige dorp Anderen, midden in het Nationaal Beek en Esdorpen Landschap de Drentse Aa.
Wij zijn gelegen op een steenworp afstand van het Pieterpad, aan de route Rolde – Schoonloo. U hoeft er niet voor om te lopen!

Het Pieterpad

Het Pieterpad (LAW 9) is de bekendste lange-afstand-wandelroute van Nederland. De route voert van Pieterburen aan de Groningse Waddenkust naar de Sint-Pietersberg bij Maastricht en heeft een lengte van omstreeks 492 kilometer, onderverdeeld in 26 etappes. De route voert door de meest uiteenlopende landschappen en wordt onderhouden door het Nivon.

Het Pieterpad is in het veld gemarkeerd met de internationaal bekende wit-rode merktekens van langeafstandswandelpaden (LAW) en staat in detail beschreven in twee wandelgidsen die worden uitgegeven door het Nivon. Op de Sint-Pietersberg sluit het Pieterpad aan op de Europese wandelroute GR5, die tevens onderdeel is van wandelroute E2. De GR5, die via de Ardennen en de Franse Alpen naar Nice loopt, is een van de populairste internationale wandelpaden voor Nederlandse wandelaars.

Met dit Pieterpad arrangement loop je de etappes Zuidlaren-Rolde – Anderen en vanuit Anderen naar Schoonloo. (in beide richtingen mogelijk).

3 daags Pieterpad arrangement

Aangezien de busverbindingen te wensen over laten, bieden wij de mogelijkheid om u naar de verschillende startplaatsen te brengen en/of op te halen. Ook kunnen we uw bagage nabrengen. Dit voorkomt veel reistijd met bussen.

3 daags Pieterpad arrangement: 2 overnachtingen incl. ontbijt en lunchpakket, vervoer naar Zuidlaren en Schoonloo voor 2 personen op 1 kamer, € 239,00 + € 5,00 toeristenbelasting.

Wij bieden onze gasten de keuze uit een kamer met een 2 persoons boxspring of twee 1 persoons boxspring bedden.

U kunt ook gebruik maken van de compleet ingerichte keuken als u dat wenst.

Bel voor beschikbaarheid: Ingrid 06 – 5151 1111